Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas Leļļu teātris katru dienu aicina Garajā starpbrīdī

Jau nedēļu Latvijas Leļļu teātris piedāvā ikdienas izklaidējošas virtuālas tikšanās ar aktieriem un lellēm rubrikā Garais starpbrīdis, kas skatāma teātra Facebook lapā. Nonākuši izolācijā ar saviem mīļākajiem skatuves partneriem, aktieri ļāvuši vaļu fantāzijai, lai vienmuļo ikdienu padarītu dinamiskāku un draiskāku.

Šobrīd Latvijas skolēni ar mazajiem brāļiem un māsām sākuši nebijušu izaicinājumu – mācīšanos no mājām. Atelpas brīžos aicinām satikties ar Leļļu teātra aktieriem, lai ikdienas epizodēs palauzītu galvu, papriecātos, iemācītos ko jaunu, padziedātu, paklausītos kādu stāstu vai vienkārši parunātu par dzīvi. Garā starpbrīža epizodēs nu jau redzami seši teātra aktieri – Miķelis Žideļūns, Dace Vītola, Arnita Jaunzeme, Edgars Kaufelds un Artūrs Putniņš, bet  skatītājus gaida arvien jaunas tikšanās un pārsteigumi teātra sociālajā kontā www.facebook.com/lelluteatris. Aktīvi līdzdarbojoties izrāžu varoņu ikdienā, iespējams laimēt pārsteigumu balvas. 

Piespiedu izolācijas laiks nespēj mazināt arī tuvojošos svētku sajūtu - piektdien,  27. martā, visu teātru iemītnieki svinēs Starptautisko teātra dienu. Šos svētkus 1961. gadā iedibināja UNESCO Starptautiskais teātra institūts un kopš tā laika teātra cilvēki visā pasaulē to ik gadu atzīmē 27. martā. Par godu šiem svētkiem Latvijas Leļļu teātra aktieris Miķelis Žideļūns noskrējis 25 km pa Rīgas ielām, lai apciemotu visas tās vietas, kur rada, rāda, māca un atbalsta teātri. Viņa mēroto maršrutu No Čaka līdz Čakam var vērot pievienotajā Garā starpbrīža 7. epizodē, ar kuru Latvijas Leļļu teātris sveic savus skatītājus, kolēģus un labvēļus Teātra dienā!

Atgādinām, ka izrādes ir atceltas līdz 14. aprīlim vai brīdim, kad tiks atļauti publiskie pasākumi valstī. Skatītāji ir aicināti saglabāt savas biļetes un sekot līdzi jaunumiem teātra mājaslapā – pārcelto izrāžu datumi tiks izziņoti tiklīdz Latvijā tiks pārtraukts ārkārtas stāvoklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja