Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvos komēdija Divi kaili vīrieši

Piektdien, 11. septembrī, ar Sebastjana Tjerī komēdiju Divi kaili vīrieši Dž.Dž.Džilindžera režijā tiks atklāta Liepājas teātra 109. sezona, informēja teātra pārstāve Zanda Borga.

Franču dramaturga un aktiera S. Tjerī (1970) lugās bieži sastopamas neierastas situācijas, kurās tiek ierauti mūsdienu cilvēki. Iestudējuma Divi kaili vīrieši galvenie varoņi ir kādas prestižas advokātu firmas darbinieki – advokāts un viņa palīgs (Gatis Maliks un Kaspars Kārkliņš) – arī ar viņiem noticis kas neparasts.

Alens Krāmers – nopietns advokāts un uzticīgs vīrs – kādu rītu pamostas viesistabā kails… blakus savam darba kolēģim. Ne viens, ne otrs nevar izskaidrot, kā nonākuši šajā situācijā. Kā par nelaimi, abus pieķer arī Alena sieva, un Krāmers ir gatavs izgudrot jebko, lai tikai saglābtu savu laulību. Cenšoties rast atbildes uz jautājumiem, kā abi nonākuši šādā situācijā, viņiem nāksies ne tikai pārliecināt apkārtējos, bet arī ielūkoties pašiem sevī. Kur slēpsies patiesība?

Izrādē piedalās arī aktrises Signe Ruicēna un Ilze Jura.

Iestudējumam tapt palīdzējusi ierastā Dž.Dž.Džilindžera komanda – scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, horeogrāfe Inga Krasovska un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis. Lugu tulkojis Ilmārs Šlāpins.

Šis iestudējums tapis pārceltās K. Bogomolova izrādes Mēnesis uz laukiem vietā, kuras pirmizrāde paredzēta maija beigās.

Atvainojoties par sagādātajām neērtībām, teātris piedāvā abonementa īpašniekiem izrādi Divi kaili vīrieši noskatīties bez maksas, ja vien tā tiks apmeklēta sev paredzētajā laikā – 1. abonementa īpašnieki uz izrādi aicināti 11., bet 2. abonementa īpašnieki 12. septembrī. Citos datumos iestudējumu bez maksas apmeklēt nebūs iespējams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja