Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Skolēnu brīvlaikā - uz Ģertrūdes ielas teātri!

Skolēnu brīvlaikā no 12. līdz 16. martam Misis Ģertrūde jau atkal aicina un gaida ciemos lielos un mazos skolēnus Ģertrūdes ielas teātra telpās.Katru dienu skolēni varēs zīmēt, rakstīt, stāstīt, veidot un spēlēt kopā ar dažādiem Latvijas māksliniekiem. Pirmdien namatēva lomā iejutīsies režisors un aktieris Kārlis Krūmiņš, savukārt otrdien varēs iepazīties ar gleznotāju Veltu Ķešāni un viņas leļļu marionetēm.

Trešdien visiem apmeklētājiem būs iespēja spēlēt plastilīna teātri ar dzejnieci un dramaturģi Ingu Gaili, bet ceturtdien horeogrāfe un izpildītāja Kristīne Vismane mēģinās sasildīt ikviena ķermeņus un prātus. Visbeidzot piektdienas namatēvs un namamāte tiks atklāti nedēļas laikā.Skolēni un visi pārējie interesenti tiek gaidīti katru dienu no 12. līdz 16. martam no plkst. 12 līdz 15.

Savukārt sestdien, 17. martā un svētdien, 18. martā plkst. 15 Ģertrūdes ielas teātris aicina piedzīvot skarbu un nedaudz baisu stāstu ar laimīgām beigām – Pasaku par Gardeguni. Teicējas lomā iejutīsies aktrise Maija Doveika, kuras stāstu papildinās Olivera Tarvida uzburtās skaņu ainavas. Gaidīti visi, kam patīk klausīties, un kam patīk pasakas – bērni, mammas, tēti, omes, opji, krustvecāki, tantes, onkuļi un citi labi cilvēki. Izrādes autors ir Vilhelms Haufs, režisors - Andrejs Jarovojs. Biļetes var iegādāties www.bezrindas.lv un galerijā Istaba K. Barona 31a.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja