Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Uldis Rudaks: Linda Leen apbur Liepājā

Sestdien, 13. jūlijā, savā festivāla Summer Sound koncertā Liepājā dziedātāja Linda Leen ar grupu The Gray Cardinals, izpildot jaunās dziesmas no programmas Demo, izpelnījās klātesošo mūzikas pazinēju visatzinīgākās atsauksmes.

Kāds pazīstams mūzikas apskatnieks no Rīgas savā tvitera kontā rakstīja: "Tas, ko @Linda_Leen_ izdarīja @SummerSoundFest, ir pasaules līmenis! Ar šādiem vārdiem nemētājos. Mežonīga kaisle un perfekts izpildījums!" Lindas Leen koncerts festivāla Summer Sound otrajā dienā patiešām kļuva par centrālo notikumu, jo publiku aizrāva dziesmas, kas vēl nav publicētas un līdz šim atskaņotas tikai dažos koncertos.

Vakara hedlainera – britu dziedātāja Mikas – dziesmas publikai jau bija pazīstamas no izdotajiem albumiem, un reakcija uz tām bija prognozējama, bet Linda apbūra tieši ar savu šarmu un priekšnesumu, kad nav svarīgi, cik pazīstams ir izpildītais repertuārs. Tas dod pamatu prognozēm, ka viņas dziesmas, tikpat pārliecinoši pasniegtas, varētu sasniegt arī klausītājus, kuri dzīvo tālu aiz Latvijas robežām.

Pēc koncerta dziedātāja pati atzina, ka uzstāšanās laikā uz Liepājas pludmales skatuves viņai zudusi laika un telpas sajūta – Linda ļāvusies tikai mūzikai, jutusies tās spēka un publikas atsaucīgās reakcijas apreibināta.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja