Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rajecka: Nav jāpiedalās un jātērē valsts nauda

Eirovīzijā turpmāk nav jāpiedalās un jātērē valsts nauda, tāpēc, ka tie, kuri tiek pie tā saucamās siles, tie, kuri to visu veido un taisa, viņi ir neprofesionāli cilvēki, uzskata dziedātāja Olga Rajecka.

"Man personīgi ir tāda sajūta, ka viņi nekad neko nav redzējuši, ka tie cilvēki nekad dzīvē nav redzējuši Eirovīziju – ko tur dara, kāds tur ir formāts. Visi par to cepās apkārt. Ir tāda ažiotāža, kā nekad vēl. Bija laba dziesma un laba izpildītāja, kas ļoti labi nodziedāja. Anmary ir talants un ar viņu viss ir kārtībā. Šai meitenei nav mugurkaula, kāds ir man vai Lindai Leen, piemēram. Ko viņai teiks, to viņa arī darīs," sacīja O.Rajecka.

"Mēs parādījām, cik mēs esam briesmīgi šajā Eirovīzijā. Es uzskatu, ka jaunas meitenes tika uztaisītas par pensionārēm. Mums ir pensionāru valsts  - tā mēs tikām arī parādīti," pauda dziedātāja.

Viņasprāt, nevajadzētu piedalīties, jo "mēs neesam tik stipri". "Varbūt vajag nogaidīt kādu gadu un izdomāt, kā mēs to varētu veidot.  Mēs tik daudz esam taisījuši šovus – mums ir bijuši Dziedi ar zvaigzni, Dejo ar zvaigzni, Koru kari. Mums vajadzēja katru nedēļu izdomāt dziesmai šovu, katru nedēļu. Te ir pusgads. Nožēlojami. Tie cilvēki, kuri kaut ko sajēdz, tiem nekas netiek piedāvāts. Te ir sile, pie kuras visi grib ēst. Mums valstī ir talantīgi cilvēki, mums ir kori, mēs ar to izceļamies, ka mēs mākam dziedāt un mums patīk dziesma. Ja mēs aizsūtam kaut ko tādu un parādam Eiropai, tad zemē var ielīst no kauna," kritiski izteicās dziedātāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē