Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šmits: Katru dienu jābūt gataviem stāties tā Kunga priekšā

Viņš piebilst, ka tiem, kas sabiedēti ar runām par gaidāmo pasaules galu, labāk būtu aiziet uz kādu no dievnamiem. Cilvēkiem tas nenākšot par ļaunu - viņi pārdomās dzīvi un tas kalpos par pamatu kādām pārmaiņām. Vairāk jādomā par ceturto adventi un gaidāmajiem svētkiem, sarunas noslēgumā piebilst Jānis Šmits.
Deputāts un mācītājs Jānis Šmits uzskata, ka biedēšana ar pasaules galu 21.decembrī ir spekulācijas, kurām nevajadzētu ticēt. Sarunā ar portālu Diena.lv Šmits norādīja, ka precīzu pasaules gala laiku nezina neviens, izņemot Dievu. 

“Šādu paziņojumu ir bijis daudz, tie rada ažiotāžu, atsevišķiem pasaules gala sludinātājiem nodrošinot lielāku piekrišanu un atpazīstamību, bet cilvēki, kas dzīvo saskaņā ar Dievu un paļaujas uz svētajiem rakstiem, nav ko bīties. Jābūt katru dienu gatavam stāties tā kunga priekšā”, uzskata Šmits.

Diena.lv jau vēstīja, ka pasaulē lielu ažiotāžu izraisījis Maiju kalendārs, kas it kā beidzas 2012.gada 21.decembrī, daudzos cilvēkos radot pārliecību par pasaules galu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē