Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Lattelecom kļuvis par Baltijā lielāko televīzijas pakalpojumu sniedzēju

Lattelecom ir kļuvis par Baltijā lielāko televīzijas pakalpojumu sniedzēju, par ko liecina skaitļi, jo jau šobrīd Lattelecom ir 230 000 televīzijas pakalpojumu abonentu, kamēr lielākajam Lietuvas TV operatoram TEO - 147 100, bet Igaunijas operatoram Elion - 134 600 abonentu.

Lattelecom televīzijas pakalpojumus sāka piedāvāt 2007. gadā, ienākot tirgū ar Interaktīvo televīziju, kas skatītājam līdztekus klasiskai TV satura vērošanai piedāvā dažādu papildus funkcionalitāti – iespēju saturu piecas dienas apskatīt arhīvā, ierakstīt vēlamos raidījumus vai attīt tos uz sākumu, ar pulti iznomāt filmas vai pat, piemēram, pasūtīt picu un abonēt preses izdevumus.

Lattelecom bija arī Baltijā pirmais operators, kas ciparu televīzijas pārraidei sāka izmantot MPEG4 formātu. 2010. gadā Lattelecom realizēja Latvijas pāreju no analogās uz Virszemes ciparu TV apraidi. Lattelecom šobrīd piedāvā trīs televīzijas platformas – Interaktīvo televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa interneta vadu), Virszemes televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa gaisu un tiek uztverts ar antenu) un Interneta televīziju (televīziju var skatīties, izmantojot jebkuru interneta pārlūku). Interaktīvās televīzijas un interneta skatītājiem Lattelecom piedāvā arī filmu nomu.

"Televīzija vienmēr ir bijusi iecienītāko atpūtas veidu topa augšgalā, jo tā ir funkcionāla - apvieno atpūtu, izklaidi un zināšanas. Tā iet līdzi laikam, piedāvājot inovatīvus tehnoloģiskos risinājumus un plašu, individuālajām interesēm atbilstošu saturu. Lattelecom kā nozares līderis rūpīgi strādā pie produktu pilnveidošanas un piedāvā daudzpusīgus televīzijas pakalpojumus, kas piemēroti dažādām klientu grupām, tādēļ esam gandarīti, ka tik daudzi klienti ir izvēlējušies mūs par savu pakalpojumu sniedzēju. Optimāla cenas, pakalpojuma kvalitātes un klientu servisa kombinācija ir panākumu atslēga, kas Lattelecom ļāvusi piesaistīt visas Baltijas mērogā ievērojamu klientu loku," norāda Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko