Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

LOSP: Nākamajai valdībai jāturpina darbs ar pārmērīgi lielajiem pārtikas cenu piecenojumiem veikalos

Nākamajai valdībai būtu jāturpina darbs ar pārmērīgi lielajiem pārtikas cenu piecenojumiem veikalos, otrdien intervijā Latvijas Radio sacīja Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) valdes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Irbe.

"Mēs ļoti ceram, ka nākamā valdība, nākamais zemkopības ministrs un arī ekonomikas ministrs turpinās sākto darbu jeb iniciatīvu un šie jautājumi tiks sakārtoti, jo diemžēl mēs joprojām redzam, ka piecenojumi veikalos ir ārkārtīgi lieli," teica LOSP pārstāvis.

Viņš arī atzina, ka šī jautājuma risināšana ir ļoti izaicinoša, jo Latvija strādā globālā tirgū. Vienlaikus Irbe piebilda, ka ikvienai valstij ir iespēja ar regulējumu ietekmēt šos procesus.

Tajā pašā laikā LOSP pārstāvis minēja, ka Latvijā šo procesu sarežģī tas, ka nav lielu, spēcīgu nacionālo veikalu tīklu, proti, Latvijā dominē ārvalstu investoriem piederoši veikalu tīkli.

LOSP ir biedrība, kas apvieno 54 valsts mēroga ražotāju un pārstrādātāju nevalstiskās organizācijas, kas aptver visu Latvijas teritoriju un visus ražošanas sektorus. Organizācija formulē vienotu lauksaimnieku viedokli ražotāju interešu aizstāvībai un tālākām sarunām ar valsts pārvaldes institūcijām, kā arī citiem sadarbības partneriem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē