Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Latvijā

NA līderis: Kiršteins šķeļ nacionāli konservatīvo bloku

Bijušais Nacionālās apvienības (NA) politiķis, Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins ar savām darbībām šķeļ nacionāli konservatīvo bloku Latvijas politikā, šādu viedokli intervijā LTV Rīta panorāmai pauda NA līderis Raivis Dzintars.

Cer uz valdības solījumu pildīšanu © DIENA

Par lauksaimnieku protestu rezultātiem un turpmāko rīcības plānu problēmu risināšanā Guntars Gūte sarunājas ar Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes valdes priekšsēdētāju Gunti Gūtmani.

Parādnieks: Valsts īsteno ekonomisko vardarbību pret sievietēm ar bērniem

Valsts šīs valdības vadībā mērķtiecīgi īsteno ekonomisko vardarbību pret sievietēm ar bērniem, intervijā Latvijas Radio sacīja Nacionālās apvienības (NA) politiķis, bijušais Demogrāfisko lietu centra vadītājs Imants Parādnieks, kurš savulaik kopā ar ekspertiem izstrādāja Tautas ataudzes stratēģiju.

Lauksaimnieki: Ministru prezidente lauksaimniekus nedzird

Lauksaimnieku protestu mērķis ir likt Ministru prezidentei Evikai SIliņai (JV) un Eiropas Komisijai sadzirdēt lauksaimniekus, piektdien, tiekoties ar zemkopības ministru Armandu Krauzi (ZZS), sacīja graudkopības kooperatīva VAKS valdes priekšsēdētājs Indulis Jansons.

NA rosina izteikt neuzticību Briškenam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) rosina Saeimu izteikt neuzticību satiksmes ministram Kasparam Briškenam (P), to pamatojot ar ministra nespēju uzņemties atbildību par nozares vadību.

Kuldīgas zemnieki: Valsts solītais atbalsts nav īstenojies

Patlaban visiem lauksaimniekiem, neatkarīgi no to darbības nozares un saimniecības lieluma, klājas ļoti smagi, un no valsts puses solītais atbalsts kaut vai tālredzīgu lēmumu pieņemšanā nav īstenojies, sacīja Kuldīgas novada lauksaimnieku atbalsta grupas viens no iniciatoriem un zemnieku saimniecības Kalna Rinkas īpašnieks Ēriks Pucens.