Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Prezidents: Laime nav atrodama naudā, bet gan ģimenē

"Stipras ģimenes ir patiess balsts stiprai valstij, jo ģimenē mēs smeļamies spēku un tā mums ir nozīmīga it visos dzīves brīžos," sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis, kopā ar ģimenēm no visas Latvijas 9.decembrī svinīgā pasākumā iededzot Melngalvju nama Ziemassvētku egli.

"Ne naudā vai mantā ir atrodama laime. Laime ir dzīvot ģimenē, kur skan bērnu soļi un balsis, un apkārt ir cilvēki, kas tevi mīl, atbalsta, mierina un dod enerģiju, lai mēs nestāvētu uz vietas, bet ietu uz priekšu," teica Valsts prezidents. Viņš norādīja, ka arī no pašvaldībām saņemtajās vēstulēs savstarpējais atbalsts, uzticība un nesavtīga mīlestība bija tie vārdi, ar kādiem tika raksturotas pieteiktās ģimenes.

Vējonis novēlēja, lai Ziemassvētku brīnums ienāk ikvienā mājā un ģimenē: "Lai līdzās ir bērni, kas mūs priecē, lai valda saticība un mīlestība! Es ar jums lepojos!"

Tradicionālajā egles iedegšanas pasākumā piedalījās 16 ģimenes, kuras ir stipras, kuplas, aktīvas un radošas. Tās pēc Valsts prezidenta aicinājuma izvirzīja Latvijas Pašvaldību savienība. Ģimenēs aug trīs līdz astoņi bērni, tajā skaitā aizbildnībā esoši un audžubērni.

(papildināta fotogalerija) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē