Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Protestētāju rokās Slovākijas ekspremjera Roberta Fico (vidū) un citu politiķu portreti ar tekstu "Mafijas prostitūta"

Slovākiem beidzot pietiek

Pēc komunistu režīma sabrukuma Slovākijā lielākie protesti, kurus izraisīja žurnālista pasūtījuma slepkavība, jau piespieda atkāpties premjerministru Fico. Tomēr slovāki nav mierā tikai ar valdības "kosmētisko remontu", viņi pieprasa jaunas vēlēšanas un pārmaiņas politiskajā kultūrā.

Top komentāri

Tija
T
Loti, loti ceru, ka ari Latvija kaut kas tads sassies, jo ir necisesams sis 27. gadu banditiskais rezims kads valda Latvija. K ata var but, ka Latvia pensionari par muza darbu sanem niecigas 70-400 eiro/menesi bada p[ensijas, bet Latvanijas debilie prezidwenti par sliktu, noziedzigu darbu nikstot Rigas pili 4 vai 8 gaudi sanem 3 000 euro/menesi lielas ensijas+ valsts dzivokli, soferi, automasinas, sulaini+, + Minimala alga ir 420 bada eiro.
Nelasu
N
šo demagogu, bet, tīri teorētiski taču ir iespējams, ka viss tracis Slovākijā sākās pēc tam kad brīvā un neatkarīgā valsts atteicās ratificēr Stambulas konvenciju? Šķiet arī Briselkrātu uzspiestos nelegālos migrantus vņi arī neuzņem un tad ja attcerās dažu lielvaru iesāktos "aiztāvības" karus PSRS iebruka Somijā pamatojoties ar it kā somu artilērijas apšaudi, Vācija iebruka Polijā jo poļi arī it kā uzbruka vācu robežkontroles punktam...varbūt tā žurnālista slepkavība arī nav vienkārša sagadīšanās dažu pēc absolūtās varas ļoti tīkojošu onkuļu labā?
pilsoņi
p
Vakar, 8:50 G>Tija G Tas var būt tikai tāpēc, ka te nav likvidētas okupācijas sekas, un viss turpinās kā bija LPSR laikos: Naudas atmazgāšana, zagšana, uzspļaušana tautai utt... TIEŠI TĀ! Pēdējais laiks piespiest vald;ibu izsūtīt 5 kolonnu mājas
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata