Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Burovs biedru izstāšanos no GKR uzskata par normālu procesu

Sešu biedru izstāšanās no partijas Gods kalpot Rīgai (GKR) nav uztverama negatīvi, un šāds biedru solis ir normāls process, atzina Rīgas mērs un partijas valdes loceklis Oļegs Burovs.

"Man nav nekādu negatīvu emociju. Es negribētu šobrīd nevienu kritizēt, jo tas ir absolūti normāls process," uzsvēra Burovs.

Burova ieskatā viens no aizgājušajiem biedriem, Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas vadītājs Vjačeslavs Stepaņenko (GKR), acīmredzot meklējis iespēju, kur viņam būtu izdevīgāk startēt aprīlī gaidāmajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās.

"Es nebrīnītos, ja tuvākajā laikā mēs viņu redzēsim citā sarakstā," piebilda politiķis.

Burovs nenoliedza, ka GKR vēlēšanu sarakstā bija plānots iekļaut nu jau bijušos partijas biedrus Vjačeslavu Stepaņenko un Igoru Solomatinu. Tomēr Rīgas mērs gan piebilda, ka Stepaņenko nebija plānots iekļaut "pirmajos numuros", jo viņam nav tik lielas atpazīstamības.

Aizgājušo politiķu vietā vēlēšanu sarakstā tiks iekļauti citi biedri. Par partijas sarakstu gaidāmajās ārkārtas vēlēšanās konkrētāk plānots spriest 29.februārī partijas ārkārtas kongresā. Kandidātu saraksts esot gatavs jau tagad, tomēr to līdz mēneša beigām vēl plānots papildināt, teica politiķis, pagaidām neatklājot sarakstā iekļauto personu vārdus.

Lai arī partiju pametušie biedri bija arī politiskā spēka valdes locekļi, Burovs norādīja, ka partijai joprojām ir valdes kvorums un "tas neko nemaina."

Kā ziņots, no GKR izstājušies seši politiskā spēka valdes locekļi, tajā skaitā pieci Rīgas domes deputāti, aģentūru LETA informēja Rīgas domes deputāts Vjačeslavs Stepaņenko. 

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, no GKR izstājušies Eiženija Aldermane, Irina Vinnika, Igors Solomatins, Andrejs Kameņeckis, Vjačeslavs Stepaņenko un Saeimas deputāte Jūlija Stepaņenko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē