Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Izveido Centrālās laboratorijas padomi, stiprina Veselības centru apvienības padomi

Lai vēl vairāk strukturētu uzņēmumu grupas Repharm darbību un veiktu stratēģisku plānošanu un vadību, izveidota SIA Centrālā laboratorija (CL) padome un stiprināta AS Veselības centru apvienība (VCA) padome.

VCA un CL padomē strādās līdzšinējā SIA “Centrālā laboratorija” valdes locekle profesore Jeļena Storoženko. Savukārt CL valdē ievēlēta VCA valdes locekle Solvita Babre-Samata, kas tagad strādās abu minēto uzņēmumu valdēs. Jaunveidotajā CL padomē līdzās Storoženko ievēlēti arī padomes priekšsēdētājs Andrejs Leibovičs, padomes priekšsēdētāja vietnieks Aleksandrs Livšics un padomes locekļi Vadims Telica, Sergejs Korņijenko, Roberts Tavjevs un Jeļena Storoženko.

Uzņēmuma valdē darbu turpina valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa un valdes loceklis Edvīns Kazušs.

VCA padomē darbu turpina padomes priekšsēdētājs Andrejs Leibovičs, padomes priekšsēdētāja vietnieks Aleksandrs Livšics, padomes locekle Jeļena Ņikitina. Uzņēmuma valdē darbu turpina valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa un valdes loceklis Zigurds Lasovskis.

“Veicot pārstrukturizāciju pēc labākajiem ilgtspējīgu eiropeiski vadītu uzņēmumu paraugiem, “Repharm” grupa drošiem soļiem virzās arī uz mātes uzņēmuma “AB City” izvirzīto grupas  uzņēmumu savstarpējās sinerģijas īstenošanu, vienlaikus pildot  savu  galveno uzdevumu – veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības nodrošināšanu iedzīvotājiem, attīstot mūsdienu medicīnā balstītu pakalpojumu sistēmu arī ambulatorajā aprūpē,” uzsver Andrejs Leibovičs.

Jeļena Storoženko ir Latvijas Laboratorijas speciālistu biedrības valdes locekle, Latvijas Infektologu, hepatologu un HIV/AIDS speciālistu asociācijas biedre, Latvijas Medicīnas Mikrobiologu asociācijas biedre, Rīgas Stradiņa universitātes Infektoloģijas katedras asociētā profesore, Laboratorijas ārsta specialitātes rezidentūras studiju programmas vadītāja Rīgas Stradiņa universitātē. Vadījusi Nacionālo mikrobioloģijas references laboratoriju Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā Latvijas Infektoloģijas centrs. Regulāri seko jaunākajiem sasniegumiem laboratoriskās diagnostikas jomā, bijusi atbildīga par jaunu tehnoloģiju ieviešanu un laboratorijas darba plānošanu.

Solvita Babre-Samata kopš 2023. gada jūlija ir akciju sabiedrības “Veselības centru apvienība” valdes locekle. Līdzšinējā Solvitas Babres-Samatas darba pieredze gūta finanšu jomā. Viņai ir pieredze komandas vadībā, stratēģijas plānošanā un īstenošanā. Nozīmīga pieredze saistīta ar lēmumu pieņemšanu un sekmīgu rezultātu sasniegšanu, vadot lielus un sarežģītus finanšu projektus. Ir iegūtas divas augstākās izglītības tiesību zinātnē un finanšu vadībā, kā arī plaša pieredze, strādājot ar lielajiem korporatīvajiem klientiem vairākās kredītiestādēs.

AS “Repharm” mātes kompānija ir AS „AB City”, kurā ietilpst arī AS “Olainfarm”.  Uzņēmumu grupa “Repharm” apvieno veselības aprūpes, farmācijas mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības un laboratorijas testēšanas pakalpojumu sniedzējus Baltijas reģionā. “Repharm” pārstāvēto uzņēmumu un zīmolu uzmanības centrā ir cilvēks un veselība, sniedzot pakalpojumus “Mēness aptiekās”, “Veselības centru apvienībā” un „InMedica group” medicīnas iestādēs, “Centrālās laboratorijas” un “Aprūpes biroja” filiālēs, “Recipe Plus” zaļu apgādes uzņēmumā, kā arī minēto uzņēmumu meitasuzņēmumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārveidots ir jauns

Turpinot par ilgtspējīgo modi, šoreiz vēlos ielūkoties tēmā upcycling. Tulkojot šo terminu no angļu valodas, tas ietver sevī ideju par jau esošu lietu pārveidošanu par kaut ko jaunu. Arī Latvijā i...

Kreklu savedēja

Atbildība, samazinot kaitējumu dabai, un apģērba ilgtspēja ir svarīga pievienotā vērtība mūsdienīgam modes dizainam. Zīmola Zīle autore Aiva Zīle rada ilgtspējīgu apģērbu dizainu zaļi domājošiem ci...

Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits