Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Velosipēds var būt arī kā zāles

Par valdībā drīzumā skatāmo veloplānu ar Latvijas Riteņbraucēju apvienības valdes priekšsēdētāju Viesturu Silenieku sarunājas Romāns Meļņiks.

Top komentāri

ļuļa
ļ
starp citu, prāgā tikko tika pieņemti noteikumi, kas aizliedz velosipēdistiem atrasties vecpilsētā noteiktās stundās, jo viņi apdraud gājējus. tā lūk.
Ieva Zagante
I
Jā, gandrīz pret jebkuru kaiti, īpaši, ja runa ir par sievieti, kas cieš no osteoporozes. Nē, protams, infrastruktūra, tas ir labi, un, galu galā, labāk lai pa ziemas šļuru brauc velosipēdisti, jo tie nevar attīstīt tādu ātrumu. Tikai viņi pat esošos celiņus, kuri ir izveidoti uz gājēju rēķina, nereti ignorē. Un, protams, neviens braukšanas ar velosipēdu popularizētājs nav popularizējis to, ka braukt ir jāmācās, nav popularizējis obligātos eksāmenus, kuros ietilptu pārvietošanās pa šķēršļu joslu.
Klausies Sileniek !
K
Lai pedāļu minēji iegaumē,ka uz trotuāra priekšroka ir gājējiem ! Arī pa ceļa braucamo daļu pilsētā nav jābrauc krustām šķērsām,kā vien iegribas. Kamēr LV pedāļminēji šo neiegaumēs viņi netiks cienīti !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē