Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Finanses

OCTA nozare pirmo ceturksni noslēdz ar 24 000 zaudējumu

Saskaņā ar Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) OCTA apdrošināšanas darbības rādītājiem, 2012. gada pirmo ceturksni nozare noslēgusi ar negatīvu bilanci. Lai gan nozares rādītāji vēl joprojām ir negatīvi, sasniegtais zaudējumu apmērs ir zemāks nekā pērnā gada pirmajos trīs mēnešos, kad ceturksnis tika pabeigts ar vairāk kā 31 tūkstošu zaudējumu.

Lielākās amatpersonu algas saņem bijušās Parex un Citadeles vadītāji(13)

Valsts amatpersonu vidū lielākās algas pērn saņēmuši bijušās "Parex banka" (tagad "Reverta") valdes priekšsēdētājs Kristofers Gviljams un "Citadeles" valdes priekšsēdētājs Juris Jākobsons, lai gan tradicionālie čempioni ir "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss un "Rīgas brīvostas" pārvaldnieks Leonīds Loginovs.

Krājbankas kredītportfelis varētu tikt pārdots rudenī © DIENA(1)

Maksātnespējīgās AS Latvijas Krājbanka lielākais aktīvs - bankas kredītportfelis 231 miljona latu vērtībā, visticamāk, tiks pārdots izsolēs šā gada rudenī, trešdien preses konferencē sacīja bankas administratora SIA _KPMG Baltics _korporatīvo finanšu direktors Aivars Jurcāns.

airBaltic reklāmām tērēs 1,6 mlj. latu © DIENA(9)

Pirms divām nedēļām lidsabiedrība airBaltic izsludināja konkursu par aviokompānijas reklamēšanu, uzrunājot 16 potenciālās reklāmas aģentūras. Kopējais reklāmas budžets ir 1,6 miljoni latu. Konkursa pretendentu atlases termiņš bija tikai divas nedēļas, ziņo TV3 raidījums Nekā Personīga.