Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LNSO 2012.gadu noslēdz ar grandioziem koncertiem un izciliem māksliniekiem

Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) Jaungada Galā koncerti 28. decembrī Latvijas Nacionālajā Operā un 30. decembrī Lielajā Ģildē priecēs klausītājus ne tikai ar pasaulē atzītu mākslinieku sniegumu, bet arī ar izsmalcinātu un daudzpusīgu programmu, vēsta orķestra sabiedrisko attiecību vadītāja Sondra Lāce.

Pasaulslavenā mecosoprāna Elīnas Garančas veiksmīgā sadarbība ar LNSO galveno diriģentu Karelu Marku Šišonu ir atzīta visā pasaulē. Šoreiz programmā būs dzirdami skaņdarbi no mecosoprānu zelta repertuāra, kā arī vairākas ārijas, kas Rīgā Elīnas Garančas izpildījumā vēl nav skanējušas.

Karels Marks Šišons par gaidāmajiem koncertiem teic: "Mums ar Elīnu uzstāšanās Rīgā vienmēr ir kaut kas ļoti īpašs. Pirmkārt tādēļ, ka tieši LNSO Galā koncertā 2001. gadā mēs ar Elīnu pirmoreiz satikāmies. Tādējādi atgriešanās Rīgā vienmēr ir nedaudz sentimentāla tieši personīgā, nevis profesionālā ziņā. Otrkārt, mīļotā Rīgas publika vienmēr mūs uzņem ar tik patiesu siltumu un emociju dāsnumu, ka mēs droši varam apgalvot – Rīgā ir piedzīvoti vieni no mūsu labākajiem koncertiem. Mēs ar nepacietību gaidām koncertus Rīgā cerībā piedzīvot neatkārtojamus, neaizmirstamas pieredzes un unikālām emocijām bagātus koncertus arī šoreiz."

Skaisti mīlas stāsti, atriebība, drošsirdība, neatvairāms sievietes valdzinājums un spēks. Daudzpusība ne tikai mūzikā, bet arī emocijās, kuras apvienosies vienā neatkārtojamā balsī - tā var raksturot gaidāmos LNSO gada nogales koncertus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja