Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Atlantijas tuklīšu maršs

Linkolnšīra Anglijā ir rūpniecības reģions, mājas proletariātam un viesstrādniekiem, tomēr arī te ir savs kūrorta rajons – Skegnesa Ziemeļu jūras krastā. Skotijā un Orkneju salās skatītie Atlantijas tuklīši, amizanti putniņi ar oranžu knābi, paliek tikai gaišās atmiņās, jo te tuklo ir daudz vairāk, turklāt – skaļi, brutāli un notetovēti no galvas līdz kājām. Bravūra un miesa te veļas pa priekšu līdz brīdim, kad to vairs nevar panest. Esi sveicināta, debesu mala, aiz kuras aizspraustas karotes!

Top komentāri

xio
x
Literālais stils kā labā prozas sacerējumā. Lasīju pats un priekšā draugiem (fragmentus). Visiem smiekli. Detonē atmiņas par pašu novērojumiem Anglijā. Atkal smiekli.
xio
x
Vēl tikai piebildīšu, ka šī publikācija man likās tik laba, lai to (līdz ar pārējo žurnālu) ieteiktu pat vienai mileniālei, kas no drukātās preses (lasīšanas un pirkšanas) ļoti tālu. Respektīvi, ja presē ir šādi raksti, tad - mēģinu neuzbāzīgi šai virzienā mudināt - ir vērts par šo ārpus feisbuka / instagramas komentāru un emodžiju pasauli arī šad tad painteresēties.
Ilze
I
Ļoti vienveidīgs un augstprātīgs skatījums, novienkāršojot kultūru, un savus novērojumus attiecinot uz visiem iedzīvotājiem. Izskatās, ka raksts ir stāsts par raksta autores naidu pret cilvēkiem, kuriem ir liekais svars un kuri atļaujas būt, gērbties un darīt lietas citādāk nekā pati raksta autore. Turklāt klāt pievienotās fotogrāfijas ir cilvēku nicinošas, nezinot konkrēto cilvēku stāstus un apstākļus konkrētām dzīves izvēlēm. Raksta autorei ieteiktu turpmāk palikt mājās, ja nevar ceļot ar cieņu un respektu pret citu kultūru.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata