Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Burovs kaķus nemīl

Ierodoties pie Oļega Burova (59), esmu jau informēta, ka viņam ir apnikuši jautājumi par priekšgājēja Nila Ušakova kaķiem un arī 9. maiju. Tad nu viņš uz kārtējo šādu jautājumu esot atjokojis, ka kaķiem varētu apsiet Georga lenti un nosūtīt uz Briseli. "Protams, tas ir ļoti labs PR," nešaubās Burovs, taču viņam šķiet, ka publiskās telpās – kāds nešaubīgi ir arī Rīgas mēra kabinets – kaķiem tomēr vietas nav. "Ja mums ir sanāksme un pa galdu staigā tas kaķis… nu nezinu," saka Burovs. Turklāt, izrādās, viņam pret šiem dzīvniekiem esot arī alerģiska reakcija, tāpēc bijis apgrūtinoši piedalīties dažādās sanāksmēs Ušakova kabinetā, kad tur staigājuši arī kaķi, – viņš sēdējis nostāk no galda un pēcāk rūpīgi mazgājis rokas.

Top komentāri

īstenībā
ī
Nene, 12:43 Nezinu, cil patīkams tev liekas Nila ģīmis, bet Nils arī nemīl kaķus, citādi būtu paņēmis savus mīluļus līdzi.
nātre
n
Pilsētu mēriem nav jāmīl tikai kaķi, bet gan cilvēki, kas mērijas teritorijā dzīvo un jārūpējas par tiem, tad arī kaķi jutīsies labi, katrs savās mājās, nevis staigās pa mēra rakstāmgaldiem, kur tik tiešām viņiem nav vietas. Tik tiešām labs padoms no jaunā mēra, apsiet georga lentītes, ievietot būrīšos un uz Briseli, Tomiņam ar ko spēlēties, nevis bizot pa ES gaiteņiem.
Gita
G
Man ļoti patīk kaķi, taču es arī biju nepatīkami pārsteigta, kad pirms kāda gada, esot oficiālā sanāksmē Rīgas domē, viens kaķis staigāja pa galdu un ošņājās gar manu ūdens glāzi. Kaut kādai kārtībai tomēr jābūt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata