Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Antisemītisma atdzimšana Eiropā

Novērojams nekaunīga un izteikta naida pieaugums pret ebrejiem, kāds Eiropā nav pieredzēts kopš Otrā pasaules kara, brīdina ebreju kopienas vadītāji. Baidoties no verbāliem un fiziskiem uzbrukumiem, daudzi Eiropas ebreji izvēlas slēpt savu piederību kopienai.

Top komentāri

melnais humors
m
Katrs pats savas laimes un nelaimes kalējs. Ja ebreji grib atrast vainīgo - lai paskatās spogulī. Un vispār, tāda antisemītisma nemaz nav kā parādības. Termins tiek lietots nepareizi. Par to vien tā neapdomīgiem lietotājiem vajadzētu dot pa muti tā, lai maizi nevar sakost. Antisemītisms nozīmē neiecietību pret visām semītu tautām, bet tādas nav. Kad semīti palestīnieši un arābi šauj uz ebrejiem, viņi arī ir antisemīti?!? Antisemītisks semīts - skan apburoši. :-D Tāpēc šis vārds ir jāizņem no apgrozības, lietas jāsauc īstajos vārdos un jārunā par naidu/neiecietību pret ebrejiem. Bet to ebreji paši ir cītīgi un neatlaidīgi izlolojuši.
Irlielāmērāticams
I
ka žīdi par antisemītisma pieaugumu būt pateicīgi visādiem zurofiem, kuri par holokaustu runāja PĀRĀK DAUDZ. Jāzina mēru... .
ļuļa
ļ
ķezbers atkal sit pušu pats sevi. var jau melot, bet nu vajag prasties. kāds sakars labējo kustību panākumiem vēlēšanās ar antisemītismu? lūgums nosaukt konkrētas labējās partijas, kas būtu valdībās, un būtu klaji antisemītiskas. un varbūt ja saka a, vajag pateikt arī b - ka labējās kustības gūst popularitāti tieši tāpēc, ka šitādi paši sorosīti un liberasti kā ķezbers nīdē laukā eiropu ar imigrācijas politiku. antisemītisms ir tieši saistāms ar islāma izplatīšanos eiropā, vajag vienreiz beigt ākstīties un saukt lietas īstajos vārdos. un par to kipu pasākumu vācijā - berlīnē šo demonstrāciju pārtrauca jau pēc 15 minūtēm, jo viņiem uzbruka musulmaņu bars.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Tētis televizorā un sapņos

Tēvs klusums ir autobiogrāfiska, bet ne strikti dokumentāla drāma par meitas ilgām kaut uz brīdi sastapt savu tēvu divatā.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata