Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Finanses

Strašuna: Mājsaimniecības iespējams tērē aplokšņu algu(8)

Jau otro mēnesi pēc kārtas mazumtirdzniecības apgrozījums aug vairāk nekā 2% mēnesī - maijā un jūnijā kāpums ir bijis gan pārtikas, gan nepārtikas produktu segmentā, kas nozīmē, ka iedzīvotāju tēriņi turpina augt, secina Swedbank ekonomiste Lija Strašuna.

Strauji aug nepārtikas preču tirdzniecības apjomi

Jūnijā, salīdzinot ar maiju, pēc sezonāli izlīdzinātiem datiem salīdzināmās cenās, mazumtirdzniecības uzņēmumu kopējais apgrozījums palielinājās par 2.1%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Global Finance atzīst Swedbank internetbanku par labāko Latvijā © DIENA

Starptautiskais finanšu izdevums Global Finance jau trešo gadu atzinis Swedbank internetbanku privātpersonām par labāko Latvijā. Uzvarētājus noteica pasaules līmeņa žūrija, izvērtējot klientu iespējas un servisa līmeni internetbankā. Tā ir atzinība arī Swedbank klientiem, kuri arvien aktīvāk lieto attālinātos pakalpojumus.

Grifs AG: Lūgumu iesniegt Vanšu tilta apsardzes piedāvājumu neesam saņēmuši(1)

Viens no vadošajiem drošības biznesa uzņēmumiem Grifs AG pauž neizpratni par Rīgas Tiltu publiskajiem paziņojumiem, kuros norādīts, ka četrām lielākajām apsardzes firmām ir ticis izsūtīts lūgums sniegt savus piedāvājumus par Vanšu tilta apsardzes nodrošinājumu, jo uzņēmums tādu nav saņēmis, norāda _Grifs AG _Tirdzniecības un attīstības departamenta direktors Guntars Brauns.